Over Controlled Chaos

Bedankt voor je interesse in onze productlijn speciaal voor krullen.

Mocht je een probeerset willen bestellen om te experimenteren, kan dit via onze website.

Graag geven wij even wat meer info over ons bedrijf.

Hoe zijn wij bij dit product terecht gekomen:
Het is alweer een tijdje terug, dat ik bij een klant krul extensions van het premium merk hairdreams aan het zetten was. Het stoorde mij enorm dat de extensions mooier waren en bleven dan haar eigen krullen.

Haar eigen krullen “ontplofte”, werden droog, ontploften en leken onverzorgd door al het schuim, gel en olie.

Ik denk dat wij kappers alle producten wel zo’n beetje uitgeprobeerd hebben maar telkens is er weer die teleurstelling. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar het perfecte product en zijn na een lange zoektocht “per ongeluk” terecht gekomen in de VS.  Als klant heb ik een setje besteld en uitgeprobeerd. Iedereen in mijn omgeving met krullen moest eraan geloven!

De resultaten bleven ons keer op keer verbazen. Wat een wonderbaarlijke resultaten | geen pluis | veerkrachtige krullen, wat een FANTASTISCH product!

Waarom krijgen krullenkoppies hun krullen niet onder controle? Omdat niet 1 krul hetzelfde is en iedere krul een andere benadering nodig heeft. Daarom is experimenteren een must. 

Onze lijn is speciaal ontwikkeld voor krullen en bestaat uit slechts 3 producten, meer heb je ook niet nodig. De manier van drogen en behandelen daartegen is wel verschillend voor iedereen.

Welk type krul heeft de klant?

De producten zijn producten met een gebruiksaanwijzing juist omdat geen krul hetzelfde is.

Daarom is experimenteren een must qua hoeveelheden. De ene heeft een droge bos met lang en vol haar waar de ander kort, droog, poreus en dun haar heeft. Uiteraard gebruik je dan andere hoeveelheden.

Het is mogelijk om onze producten te verkopen in jullie salon. Krullen zijn booming en er zijn steeds meer salons die onze producten verkopen.

In de bijlage vind je de inkoop- en advies verkoopprijzen. Het heeft niet onze intentie om bij de Kruidvat terecht te komen. Verkoop vindt plaats via onze webshop, kappers en een groothandel. Deze zullen zich houden aan de advies verkoopprijzen.

Wij hebben alles overzichtelijk op een rijtje gezet:       

Je krijgt 30 % korting op de verkoopprijs zoals we die op onze webshop communiceren. Dit ongeacht je aantallen en er is geen minimale afname. Verzendkosten zijn vanaf €150-, voor onze rekening. 

Uiteraard denken wij met je mee om de sociale media omtrent je zaak op te zetten rondom de producten van Controlled Chaos.

Logo voor op je website/insta/FB

  • Teksten en foto's mag je na onze goedkeuring, van onze site halen zodat je deze in kunt zetten op je social media kanalen.  
  • Onze intentie is om ervoor te zorgen dat er niet geconcurreerd en gestunt gaat worden met het product, wij gaan het product dan niet meer leveren.
  • Wil je een actie ondernemen dan in overleg met ons zodat wij geen scheve concurrenten van elkaar gaan worden maar het collega’s blijven. De actie die voor jou geldt geldt ook voor je collega’s. 
  • Onze intentie is om in de nabije toekomst gezamenlijke acties in te gaan zetten. Er is al veel interesse van andere kapsalons dus dat zou superleuk zijn. Uiteraard gaan wij deze acties ondersteunen.
  • Daarnaast krijgt je bij je 1e echte bestelling een A6 houder + flyers gratis. Ons advies is om altijd de flyer aan je klanten mee te geven. Alle informatie (gebruiksaanwijzing) staat beknopt op de flyer om te voorkomen dat de klanten jou van alles gaan verwijten. Eigen ervaring.
  • Start je om onze producten in je salon te verkopen zetten wij een target marketing om je bedrijf neer. Zowel op FB en Instagram publiceren wij de naam van je salon als nieuw verkooppunt. Tevens vermelden wij je naam op onze website. Hiervoor hadden wij graag je gegevens, logo en een klein stukje tekst waarom jij onze producten top vindt. Van andere kappers hebben wij vernomen dat dit een ontzettende grote boost aan de salon kan gegeven. Er is veel vraag naar de producten van CC en onze klanten vragen steeds vaker waar ze het kunnen kopen.

         

Waarom bij de kapsalon kopen:

  • Jullie voordeel is dat de klanten het product direct mee kunnen meenemen en geen verzendkosten hebben. Wij ervaren steeds vaker dat potentiële gebruikers vragen waar ze het kunnen kopen. De verzendkosten zijn voor de webshop klanten € 5,75, dit stuit op tegenzin.
  • Het persoonlijke advies wat ze van jullie krijgen en dat gebruikers terug komen voor een krullen knip behandeling.
  • Tevreden klanten die na een knipbeurt thuis ook de juiste producten gebruiken om het prachtig geknipte kapsel onder controle weten te houden met jullie advies.
  • Je zou ons kunnen volgen op FB met evt. een actie en zelf (mocht je dit willen) acties bedenken. Wil je een leuke actie opzetten bv omdat je zaak zoveel jaar bestaat, je jarig bent of je wilt een flyer uitbrengen willen wij uiteraard met je meedenken. Bel ons dan even voor overleg!

Graag delen wij met je wat er nog in het verschiet ligt de rest van dit jaar.

Nieuws:

Medio eind november/begin December krijgen wij (reisedities) 3oz verpakking.
Onze intentie is om a la Rituals cadeau verpakkingen te creëren. Deze kunnen verkocht worden in salons in allerlei verschillend combinaties en prijzen. 

Het formaat van de kleine 89ml moisturizer, (3oz) zijn dan ook verkrijgbaar in de curl crème en de cleanser.

In de VS staat de vraag uit naar 1liter flessen. Zodra hier wij meer over weten krijg je uiteraard als 1e een reactie.

Begin oktober zijn wij verhuist naar een ander pand waar een servicepoint wordt ingericht. Wij verzorgen trainingen voor professionals, bootcamps en knippen zelf krullen.

29+30 september waren wij vertegenwoordigd op het Linda-Festival te Zaandam. Wij hebben daar curl treatments verzorgt. Het was een daverend succes. Mega druk, wij waren daar aanwezig om onze “brandname” in de markt te zetten. 

Alanna (uitvindster van CC) was tijdens het Linda festival in Nederland voor een presentatie op de beurs. De dag erna heeft zij ons de training krullen knippen met de “Controlled Chaos” techniek verzorgd die wij introduceren in Nederland.

Prachtige techniek waarbij je niet voor hoeft te knippen, nat knipt en een C techniek toepast. Het is een technische training die kennis en ervaring vereist.

Het mooie van deze techniek is dat je zowel krullen als geföhnd het haar kunt dragen. In Amerika is de Deva Curl achterhaald en is de Controlled Chaos techniek booming.

Een aantal salons werken inmiddels met deze techniek en zijn mega enthousiast.

Hopelijk kunnen wij je toevoegen aan ons klantenbestand en succesvolle krullen zaken toewensen.

Krullige groet,

Team CC